Dr. Holoda Nóra

Általános fogorvos

2014-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Egyetemi éveim alatt a kötelező gyakorlatok helyszíneit tudatosan úgy választottam meg, hogy minél szélesebb körű tapasztalatra tegyek szert a gyermekfogászat, parodontológia és szájsebészet terén.

Diplomám megszerzését követően elvállaltam Nagykőrös III. (vegyes) fogászati körzet fogorvosi ellátását, ahol feladataim közé tartozott többek között a helyi iskolák és a kisegítő intézmények szűrése. Az itt töltött 3 év alatt nemcsak gyakorlatot és magabiztosságot szereztem, hanem megtapasztalhattam, hogyan lehet áldozatos munkával, türelemmel és odafigyeléssel a páciensek bizalmát, megbecsülését kiérdemelni. Ez az élmény egy életre meghatározta a hivatáshoz való hozzáállásomat.

Ezzel párhuzamosan Cegléden hétvégi ügyeletet vállaltam, ahol a fő tevékenységi köröm a sürgősségi feladatok ellátása volt.

2017-től Budapesten, az V. kerületben, egy magánrendelőben folytattam munkámat, mint konzerváló fogorvos. Elsősorban azért döntöttem a főváros mellett, mert szolgáltatói szemléletű szerepkörben is tapasztalatokat kívántam szerezni, a páciensek sokszor határozott elképzeléseinek megvalósításával és magas szintű esztétikai igényeinek figyelembevételével.

Fontosnak tartom az állandó fejlődést, ezért látókörömet rendszeresen szakmai továbbképzéseken szélesítem, ahol a legmodernebb anyagok és technikák használatát sajátítom el.

Meggyőződésem, hogy ami egészséges, az szép is, és munkám során mindig ezt tartom szem előtt!

Rendelési idő - SZÜLÉSI SZABADSÁGON

Hétfő
08:00 - 20:00
Szerda
08:00 - 20:00