Bemutatkozás

 

Rendelésünket azért hoztuk létre, hogy fiatalos mentalitásunkat a minőségi munkával ötvözhessük egy nyugodt, barátságos és egyben valóban baráti légkörben.

Számunkra elsődleges a maximális szakmai felkészültség, ezért az egyik legfontosabb célunk az, hogy a régi, elavult fogászati módszerek és hozzáállás helyett korszerű, modern eljárásokat alkalmazzunk, mellyel sokkal eredményesebb és gyorsabb gyógyulás, szépülés érhető el.  Kezeléseink során a kellemetlenségek teljes elkerülésére törekszünk, és minden beavatkozást személyre szabottan, az egyéni igények figyelembevételével végzünk. A színvonalas munka mellett fontos számunkra, hogy kiegyensúlyozott légkört teremthessünk, ami a precíz munka alapfeltétele, így a pácienseink hozzánk nem betegként, hanem vendégként érkezhetnek.

Rendelőnk fő profilját képezik a megtartó fogászati beavatkozások és a foghiányok pótlásai, ahol a tökéletes esztétikai végeredményre épp olyan nagy hangsúlyt fektetünk, mint a teljes gyógyulásra.

Bízunk benne, hogy szakértelmünkkel és hozzáállásunkkal sok embernek tudunk segítséget nyújtani, emellett pedig pozitívra változtathatjuk a hozzánk érkezők fogászathoz kapcsolódó élményeit is.

Csapatunk

Galéria